Haar Producten

Sale!

Head&Shoulders Shampoo

€ 3,95 € 2,95
Sale!

Head&Shoulders Shampoo

€ 3,95 € 2,95

Head & Shoulders Classic Clean 3-in-1 shampoo is bijzonder geschikt voor een grondige reiniging zonder het haar te beschadigen. Je haar is schoon en soepel. Head & Shoulders bevrijdt je dankzij zijn drievoudige werkingsformule van roos, jeuk en droogheid van de huid.

Sale!

Zeyn Argan Olie

€ 21,95 € 13,95

Zeyn Argan Olie

€ 21,95 € 13,95

Zeyn Argan Olie 100% Biologisch 50ML

Wat is arganolie?

Arganolie wordt gewonnen uit de vruchten van de Argania spinosa. Deze boom groeit alleen in het zuiden van Marokko, dit zorgt ervoor dat deze olie erg zeldzaam is. Een tijd terug wist niemand buiten Marokko van het bestaan van deze zeldzame arganolie. De Berbervrouwen gebruikten deze olie al vele eeuwen voor hen schoonheid.

Waarvoor is arganolie te gebruiken?

Arganolie heeft vele voordelen en is te gebruiken voor je haar, lichaam, nagels en wimpers.

Arganolie voor je haar

Droog en dun haar is verleden tijd. Door de unieke mix in vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E dringt deze olie diep in het haar waardoor het soepeler wordt. Daarnaast zorgt het linolzuur voor een beschermende laag, wat zorgt voor vochtigheid en glans in je haar. De anti-oxidanten zullen ervoor zorgen dat je haar beschermt wordt van buitenaf. Het regelmatig gebruiken van arganolie zal zorgen voor volume en extra glans in je haar.

Arganolie voor de huid

Zeg gedag tegen (zichtbare) huidveroudering. Huidveroudering wordt deels veroorzaakt door vrije radicalen in het lichaam. Deze stoffen kunnen worden tegen gegaan door anti-oxidanten. Het lichaam heeft van nature een hoeveelheid aan anti-oxidanten, maar dit neemt af zodra we ouder worden. Arganolie bevat een enorm hoeveelheid aan anti-oxidanten. Deze ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en wordt dan ook een natuurlijke anti-aging genoemd. Tot slot is arganolie de juiste oplossing voor een droge huid en het verzorgen van handen, lippen, wimpers en nagelriemen.

Sale!

Pansly Ontharingsspray

€ 12,95 € 6,95

Pansly Ontharingsspray

€ 12,95 € 6,95

 

30 ml natuurlijke aloë ontharingsspray Away pijnloos haarverwijderaar Gezichtsverzorging


Specificatie:
Type: Ontharingsspray
Net: 30 ml
Geslacht: Unisex


Pakket inbegrepen:
1X ontharingsspray

Kenmerken:
Het is een spray-on haarverwijderaar die ongewenste haartjes effectief en pijnloos verwijdert zonder hobbels achter te laten, zoals scheren met een scheermes zou doen.

Supplementen verloren voedingsstoffen na ontharing om een droge huid te voorkomen en de huid glad te houden.

Handhaaf beschadigde huid om een gezonde huidconditie te bereiken.

Deze ontharingsspray is alleen samengesteld uit de ingrediënten van alle plantaardige extracten en kan zelfs het moeilijkste haar verwijderen.

Gebruikt op elk deel van het lichaam, kunnen de resultaten voor elk individu variëren, afhankelijk van de dichtheid van het haar op het lichaam.

De beste resultaten kunnen worden verkregen bij gebruik van ontharingsmethoden die het haar volledig uit de follikel verwijderen, zoals harsen of plukken.

De belangrijkste actieve ingrediënten van deze Ontharingsspray hebben rechtstreeks invloed op de haarwortels en vernietigen ongewenste haarzakjes.

 

Sale!

CHCYIN Haartang

€ 59,99 € 39,99

CHCYIN Haartang

€ 59,99 € 39,99

Een hoogwaardige stijltang met 3 ingestelde temperaturen waardoor de stijltang veilig is om te gebruiken op alle haartypes en het haar snel en veilig stijlt. 

De CHCYIN Limited Edition Stijltang is de meest nieuwe CHI stijltang van het moment! Deze Next Generation Stijltang is niet alleen een lust voor het oog, maar creëert ook met gemak de meest prachtige kapsels.